Teniszverseny

Budapesten és országszerte - hirdetési lehetőséggel


Kell-e egyáltalán teniszversenyen indulni?

Ha a tenisztudásunk már eljutott oda, hogy eljátszunk a gondolattal, hogy milyen lenne versenyen is kipróbálni magukat, akkor érdemes a következő információkat elolvasni.

Sokan bizonytalanok abban, hogy tenisz játékuk elég magas szintű-e ahhoz, hogy versenyen induljanak. Nos, ahhoz, hogy egy versenyen elinduljunk, több bátorság, mint tenisztudás kell :). Ha elég bátorságot gyűjtöttünk magunkban, nyert ügyünk van; most már csak meg kell találni a tudásszintünknek megfelelő versenyt.


Amatőr teniszversenyek - Budapesten és országszerte


Milyen lehetőségeink vannak?

- Használjuk ki az internet adta lehetőségeket. A keresőprogramok rögtön több találatot is hoznak. A Tenisz Szövetség honlapján, a Drill tenisz, a Teniszpartner, és a Simon tenisz honlapokon főként budapesti versenynek kiírásait, de néhány vidéki lehetőséget is találunk. A nevezési díjak 2000-5000 Ft között mozognak.

- Érdemes a verseny szervezőit felhívni, és tőlünk érdeklődni a résztvevőkről. Általában szívesen adnak felvilágosítást.

Érdeklődjünk azon a pályán, ahol játszunk, hogy szoktak-e ott házi versenyt rendezni. Ha nem, akkor javasolhatjuk, hogy rendezzenek.

- Megérdeklődhetjük a környező teniszpályákon és klubbokban, hogy melyiknek van saját csapata, és hogy keresnek-e új csapattagokat. A csapatbajnokság keretében tavasszal és ősszel is lehetőségünk van versenyen részt venni. Vagy rendezzünk körmérkőzéses versenyt mi magunk barátainknak, ismerőseinknek!

Mérni, mérni, mérni! - a versenyen az egyszerű statisztika segítségével követhetjük nyomon játékunk fejlődését.

Vagy inkább a profi versenyek érdekelik? A linkre kattintva válogathat.
Az ITF és ATP versenyek.
Ha Ön teniszversenyt szervez, akkor töltse ki és küldje el az alábbi formanyomtatványt, és mi ingyenesen megjelentetjük az információkat a honlapon!

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.

  


A Teniszverseny oldalról vissza a Főoldalra