Teniszpartner keresés


Hogyan találjunk megfelelő partnert?

Keressen az Online Teniszakadémia hirdetői között!


Pesten teniszpartnert keresek

Budán teniszpartnert keresek

Vidéken teniszpartnert keresek


A lap alján Ön is feladhat teniszpartner keresés hirdetést!
Teniszpartner keresés

Hol és hogyan kereshetünk partnert teniszezéshez?

1. Tenisz pályákon

- Ha játszunk teniszedzővel, akkor megkérhetjük őt, hogy ajánljon partnert.

- Elhelyezhetjük "apróhirdetésünket" a tenisz pálya hirdető tábláján.

- Néhány alkalommal vegyünk órát más közeli pályán is, ahol új ismeretségeket köthetünk.

- Igyekezzünk olyan pályát keresni, ahol klubélet is van. Ha a tenisz után a teniszezőknek van alkalma egy ital mellett beszélgetni, rögtön könnyebben megy az ismerkedés.


2. Teniszversenyen

- Nevezzünk be veterán vagy amatőr teniszversenyre. 35 év felett a veterán versenyeken hasonló korúakkal versenyezhetünk. Ha bizonytalanok vagyunk, a nevezés előtt felhívhatjuk a verseny szervezőjét, lebonyolítóját és érdeklődhetünk, hogy milyen tudású versenyzők indulása várható. Általában készségesen adnak felvilágosítást.

A versenyen nézzük végig a többi induló meccseit is, ilyenkor képet kaphatunk játéktudásukról. A meccsek után, és között érdemes beszélgetni velük.

- Vegyünk részt a közeli teniszklubok, teniszpályák háziversenyein. 


3. Tenisz partner kereső az Online Teniszakadémia oldalon. Az oldal alján a nyomtatvány kitöltésével Ön is feladhat hirdetést!

- Fontos, hogy a lehető legtöbb adatot megadjuk magunkról a regisztráció során. Érdemes email címet és telefonszámot is megadni, hogy leendő tenisz partnereink könnyen elérjenek minket már az első kapcsolatfelvételnél.

Fontos, hogy közöljük a hirdetésben:

- tenisztudásunk szintjét

- hány éve, milyen rendszerességgel teniszezünk

- csak ütögetésre, vagy pontjátékra keresünk partnert

- helyileg hol keresünk partnert (város, kerület megadásával)

- egyéni vagy páros játékhoz keresünk partnert

Mindez lehetővé teszi, hogy az adatbázisban kereső érdeklődők közül csak azok keressenek minket, akikkel igényeink és elvásásaink megegyeznek.

Sokan azért "félnek" a kereséstől, mert azt gondolják, hogy ha a partner mégsem felel meg elvárásainkak, akkor kellemetlen helyzetbe kerülnek.

Nem így van. Minden kapcsolatfelvételnél érdemes jelezni azt, hogy első alkalommal próbajátékra hívjuk a leendő partnert. Így, ha a kapcsolat nem folytatódik, akkor sem okoz problémát.

Ne várjunk arra, hogy mások keressenek meg minket! Küldjünk megkereső üzenetet, vagy hívjuk fel telefonon a kinézett partnert! A legtöbb teniszező örömmel veszi, ha játszani hívják, főleg, ha valóban azért regisztrált az adatbázisba, mert teniszezni szeretne.


Teniszpartner keresését az alábbi nyomtatvány kitöltésével itt is feladhatja. A nyomtatványon közölt adatokat díjmentesen megjelentetjük a honlapon:

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.

  A Teniszpartner oldalról vissza a Főoldalra