Babolat teniszütő technológiákInnovációk a játékosok igényeinek alapjánAero Modular Technológia - Babolat teniszütő

Aeoridmikus elvek alapján tervezett, több különböző keretprofil-modulból álló ütő. Segít az ütéserő növelésében.


Cortex

A Cortex rezgéselnyelő nyél konstrukció növeli a játékkonfortot. A Cortex technológia a Pure ütőszéria alapeleme. A Pure (tiszta) elnevezés onnan ered, hogy a Cotrex rendszer a káros rezgéseket elnyeli, így “tiszta érzés” marad csak meg az ütés során. A Cortex rendszert más ütőkben is alkalmazzák a játékkomfort növelésére.


Smart Grip

A Smart Grip a tenyér vonalát követi. A nyél speciális formája lehetővé teszi, hogy a tenyér a teljes felületén érintkezzen a nyéllel, így kisebb erőkifejtéssel nagyobb ütőerőt biztosít. A grip két thermo hab rétegből és egy fedőgripből áll.


Graphite Tungsten

A Graphite Tungsten ütők anyaga hibrid, amely össszefont szénszálakból és volfrám szálakból áll. Az ütő bizonyos részein a volfrám szálak sűrítése a hybrid öszzetételen belül javítja az ütő teljesítményét. Az Aero ütők alapeleme.


Extra Sweetspot

Az XS technológia az ütő két oldalán High Tech Pebax ® rendszerrel jelentősen megnöveli az ütő ideális találati felületét.


Woofer

A WOOFER technológia optimalizálja a keretet és a húrokat a labdával való értintkezés során. Az ütés során a húrok mozgását nem blokkolja a keret. A technológia megnöveli az ütő ideális találati felületét és 10%-kal menöveli az ütéserőt. 


A Babolat teniszütő technológiák oldalról vissza a Teniszütők menüpontba